Reinigen van uw kantoormeubilair, u wilt toch ook schoon werken?

 

Stoelen of bankstel reinigen

stoelen reiningen

We vinden het vanzelfsprekend dat we onze kleding, onszelf en ons beddengoed regelmatig wassen. Uiteraard zou dit met stoelen, waar we veel werktijd op doorbrengen, net zo moeten zijn!

Door jarenlang gebruik in een kantooromgeving, zijn het niet alleen vlekken, maar juist de groei van micro-organismen in de bekleding die zorgen voor een vervuiling die regelmatig hygiëneproblemen veroorzaken. Dit uit zich in luchtweg- en allergieaandoeningen. Het algemeen advies luidt dan ook: laat stoelen minimaal elke 3 jaar intensief reinigen, inclusief een micro-bacteriologische reiniging.

Zorg dat uw stoel schoon blijft, laat deze vakkundig reinigen. 

Indien u meer informatie wilt, bel 010 – 220 50 20 of mail naar info@hergebruik-meubilair.nl.

Toetsenbord schoonmaken

toetsenbord reininging

Uit onderzoek is gebleken dat het toilet in een gemiddeld kantoor schoner is dan de bureaus die er staan. Vooral het toetsenbord is een verzamelplaats van vuil. En zeg nou eens eerlijk, wanneer heb jij hem voor het laatst schoon gemaakt?

Dagelijks brengt u uren door achter uw computer. Uw muis, toetsenbord en scherm zitten onder stof en vuil. Vette vingerafdrukken belemmeren na verloop van tijd het zich op uw beeldscherm. Het toetsenbord ziet er na menig uur typen ook niet meer schoon uit en uw muis weigert na enkele maanden hard werken door opgehoopt vuil.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Toetsenbord: Verwijderen van los vuil tussen de toetsen en van de behuizing met een speciale zuiger.  Door middel van een pluisvrije doek zal het toetsenbord er met reinigingsmiddel schoongewreven worden. Eventueel zullen er reinigingsstaafjes of ESD-vrije borsteltjes toegepast worden voor een optimaal resultaat. Als laatst zal de behuizing bacteriologisch gereinigd worden en antistatisch gemaakt en verzegeld worden.

Beeldscherm: Met behulp van een speciale stofzuiger (met gecomprimeerde lucht) zal stof en los vuil van het oppervlak, koelopening en contactpunten verwijderd worden. Ook zal er met pluisvrije doekjes de behuizing en voet grondig gereinigd worden.

Muis: Los vuil wordt door middel van een speciale zuiger verwijderd. Behuizing wordt gereinigd en antistatisch gemaakt.

Systeemkast (CPU): Met behulp van een speciale stofzuiger (met gecomprimeerde lucht) zal stof en los vuil van het oppervlak, koelopening/ventilator en contactpunten verwijderd worden. Reinigen met antistatisch reinigingsmiddel d.m.v. pluisvrije doekjes. Te reinigen zijn desktops, thin-clients & cpu op grond of in cpu-houder.

Zorg dat uw toetsenbord schoon blijft, laat deze vakkundig reinigen. 

Indien u meer informatie wilt, bel 010 – 220 50 20 of mail naar info@hergebruik-meubilair.nl.

toetsenbord-reinigen1 toetsenbord-reinigen2